Uutisia

Lomakausi on kuumana ja mekin otamme rennosti hetken kalaa kasvattaen.
Ella on lomalla 22.6.-22.7.2018, joten toimistollamme on hiljaista. Voit jättää myyntipuhelimeen vastaajaviestin tai tekstiviestin numeroon +358 400 229 465, jos haluat, että sinulle soitetaan takaisin. Perkuukautemme alkaa viikolta 34, jolloin kalaa on taas saatavilla.
*******
21.6.2018 Rekrytoimme Brändö Laxille parhaillaan uusia työntekijöitä:
 
-Perkaamon työnjohtaja / Arbetsledare
 
Rekrytointi tapahtuu VMP:n kautta. Hae rohkeasti, jos olet kiinnostunut muuttamaan aurinkoiseen saaristoon!
*******

Yhteistyö jatkuu sidosryhmien kanssa. 

Teemme jatkuvasti yhteistyötä Suomen Ympäristökeskuksen (SYKE) ja luonnonvarakeskuksen (LUKE ent.RKTL) kanssa kehittäen kalankasvatus- ja ruokintatekniikkaa ulkomeren olosuhteisiin. Tutkimuksista ja niitten tuloksista voit lukea lisää LUKEn sivuilta. Tutkimuksista saaduilla tiedoilla voimme kehittää viljelymenetelmiämme, hallita paremmin ympäristövaikutuksia sekä auttaa sidosryhmiä mm. istutustyössä ja kalakantojen tilan parantamisessa. 

 

Kevät on kiireistä kasvatuskauden alkuaikaa, jolloin meille saapuu uusia kalanpoikasia. Siiat ja kirjolohet tulevat kotimaisilta poikaskasvatuslaitoksilta ja meillä ne laitetaan verkkokasseihin kasvamaan mereen. Kesäaikana kala kasvaa parhaiten. Perkuukautemme ajoittuukin täten syksyyn, jolloin kala on kasvanut kahdesta kolmeen kesää kasseissa.

 

"Lue Lisää"-linkin teksti: 
Lue Lisää